250 g biscuiti fragezi
150 g unt sau margarina,
100 g ciocolata tartinabila,
250 g branza proaspata de vaci(crema fina),
100 g zahar pudra,zahar vanilat,
100 ml frisca lichida,
100 g zmeura proaspata(sau alt fruct prospata de sezon)
1.Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta bine cu untul sau margarina topita si amestecata cu ciocolata tartinabila, pana obtinem un amestec omogen.
Se intinde intre doua folii de celofan, blatul de biscuiti al ruladei, gros de 0,5 cm.
2.Se mixeaza crema fina de branza de vaci cu frisca lichida, zaharul vanilat si cel pudra, apoi se intinde intr-un strat uniform pe blatul din biscuiti. Deasupra se repartizeaza zmeura apoi se ruleaza cu grija si se da la rece cel putin 2 ore.
Se pudreaza cu zahar pudra si se feliaza in felii potrivit de groase.
Pofta buna!
Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura
- anisoara67
- Bucatar in devenire
- Mesaje: 554
- Membru din: 18/10/2009 01:56
- Localitate: Cernavoda
Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura
- Fişiere ataşate
-
- dscf2100.jpg (576.09 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2057.jpg (433.38 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2055.jpg (1.03 MiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2054.jpg (573.09 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2050.jpg (388.25 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2047.jpg (631.81 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2045.jpg (641.95 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2043.jpg (557 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2042.jpg (431.91 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2097.jpg (546.94 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2077.jpg (544.02 KiB) Vizualizat de 743 ori
-
- dscf2102.jpg (587.81 KiB) Vizualizat de 743 ori
anisoara
Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori