Rosii in bulion

In aceasta zona alegem in fiecare luna cea mai bune reteta.

Moderatori: Nally, adi, kia, adinush

Avatar utilizator
veronica22
Incepator
Mesaje: 24
Membru din: 05/11/2011 10:51

Rosii in bulion

Mesajde veronica22 » 22/10/2017 12:42

Rosii mai mici -rotunde sau lunguiete
Suc de rosii proaspat stors
sare
conservant
Rosiile pentru suc se spala si se trec prin masina de macinat cu separator de seminte.
Rosiile pentru pus intregi in borcane, se aleg sa fie coapte, dar tari, fara pete, fara lovituri. Se asaza in borcan in asa fel sa incapa cat mai multe dar fara a le presa, pentru a nu se strivi.
In bulionul stors, adaugam putina sare si conservant. Turnam pana in gura borcanului sa acoperim rosiile in intregime.
Se inchid borcanele si se fierb 30 min intr-un vas in care am pus mai intai un prosop de bucatarie, apoi asezam borcanele si completam cu apa 3/4 din inaltimea borcanelor.

Fişiere ataşate
sv401343-zps0ad9b904.jpg
sv401343-zps0ad9b904.jpg (106.85 KiB) Vizualizat de 627 ori
sv401273-zps7d73fe77.jpg
sv401273-zps7d73fe77.jpg (98.88 KiB) Vizualizat de 627 ori
sv401342-zps152ac7a1.jpg
sv401342-zps152ac7a1.jpg (107.39 KiB) Vizualizat de 627 ori
dsc01862.jpg
dsc01862.jpg (4.97 MiB) Vizualizat de 627 ori

Înapoi la “Concurs - Reteta Lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori