Regulament folosire forum ReteteCulinare.ro

Cunoasteti regulile de utilizare a forumului si drepturile pe care si le rezerva administratorii site-ului.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, Moderatori

Avatar utilizator
admin
RC Admin
RC Admin
Mesaje: 333
Membru din: 23/06/2005 02:13

Regulament folosire forum ReteteCulinare.ro

Mesajde admin » 23/06/2005 03:55

Forumul de discutii de pe acest site se vrea in primul rand a fi o modalitate civilizata de impartasire a cunostintelor legate de domeniul culinar, de contributie la un proiect deschis si un mijloc placut de comunicare. De aceea regulile acestui forum tin mai mult de "buna crestere" si mai putin de restrictii. In plus va rugam sa participati la dezvoltarea acestui regulament daca intalniti situatii deranjate neacoperite de regulile site-ului.

Pentru inceput urmatoarele reguli sunt valabile:

1. Nu se accepta nici o forma de limbaj trivial. Administratorii isi rezerva dreptul de a sterge orice subiect care contine astfel de termeni, eventual sa ii suspende pe cel (cei) implicati in folosirea vulgaritatilor pe forum.

2. Discutiile trebuie postate in categoria corespunzatoare, si trebuie evitata deschiderea de topicuri duplicate.

3. Reclama nu este permisa in interiorul forumului decat in conditiile urmatoare:

- promovare prin intermediul ofertelor oferite de ReteteCulinare.ro
- experiente legate de anumite restaurante, cluburi, etc. in categoria specifica din forum
- specificarea unei referinte (ex: carte de bucate) in cazul prezentarii unei retete din aceasta.

4. Utilizatorii se obliga sa specifice sursa retetelor - atunci au ca sursa integrala o alta resursa (site - carte de bucate). Pentru toate celelalte date legate de domeniul culinar - ne rezervam dreptul de a le folosi in alta parte a site-ului sau eventuale publicatii online. Prin acest punct va dati acordul folosirii de catre ReteteCulinare.ro acestor date.

5. Odata postate pe forum mesajele, retetele etc. intra in proprietatea forumului. Userul isi poate modifica mesajele fara a leza iremediabil discutia din topic.

5.1 Userul nu are dreptul sa ceara stergerea in totalitate a mesajelor postate pe forum, acest lucru ramanand NUMAI la latitudinea administratorilor ReteteCulinare.ro

5.2 Este interzis stergerea tuturor pozelor postate pe forum de un singur user.

5.3 Pentru stergerea, modificarea a mai mult de 10 mesaje pe forum a unui user acestuia i se poate restrictiona accesul la forum sau chiar stergerea contului.

6. Moderatorii au ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste respectarea acestui regulament si nu sunt obligati sa isi justifice actiunile facute in litera acestuia. In caz de abuz puteti contacta administratorii.

6.1. Moderatorii vor inchide orice discutii care depaseste 20 de pagini, si vor deschide o continuare a acestora, pentru a evita aglomerarea forumului.

7. Ne rezervam dreptul de a schimba acest regulament in orice moment in care vom considera ca se impune acest lucru.

8. In momentul folosirii acestui forum de discutie se considera ca ati citit acest regulament si ca sunteti de acord cu toate punctele lui.

Avatar utilizator
adi
RC Admin
RC Admin
Mesaje: 6026
Membru din: 23/06/2005 04:27
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde adi » 03/07/2007 10:56

Regulamentul forumului a fost schimbat - s-au adaugat cateva puncte pentru a se evita stergerea/distrugerea continutului acestuia.


Înapoi la “Reguli interne”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori