Regina Prajiturilor

V-a iesit de curand o reteta complexa si migaloasa care a meritat osteneala, dar pe care nu o recomandati incepatorilor? Prezentati-o pentru cei care vor sa-si depaseasca limitele in bucatarie!

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 18/03/2006 08:18

Migaloasa.Gandeste-e ca in mod normal o singura crema ajunge la toata prajitura.Dar merita.Are un gust inconfundabil.

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 18/03/2006 08:19

:o
:x am zis ca nu mai ma uit la prajituri!!! :oops:
p-asta chiar n-am sa reusesc sa o fac!! e foarte complicata insa :( delicioasa :cry:

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 18/03/2006 08:31

daca o mai am va dau eu o reteta asemanatoare, dar care are doar un singur fel de crema. blaturile sunt daca tin minte exact la fel...trebuie sa verific. e cel mai bun tort mancat de mine, eu nu am reusit sa-l fac. dar cele cu experiente la dulciuri pot incerca.

Ion Martha
Incepator
Mesaje: 80
Membru din: 02/03/2006 07:44
Localitate: Ploiesti

Mesajde Ion Martha » 18/03/2006 08:38

Dragilor daca Miha a recomandat aceasta prajitura..inseamna ca este..care poate fi superlativul de la SUPER????? :vis:
martha

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 18/03/2006 09:25

Ioana ,ii blatul de la zidul de beton?
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 18/03/2006 09:41

Ceea ce spune Ioana circula sub mai multe nume.Eu o am sub denumirea de "Tort fin".Albusurile(10) se folosesc la blaturi(2),iar din galbenusuri se face o crema care se imparte in doua:1/2 se pune intre blaturi si restul deasupra.Este f. buna, intr-devar, dar "Regina .."nu se compara.Altfel nici nu o postam la acest topic....

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 18/03/2006 10:11

daca as avea cuptor mare si cine sa manince blatul din albusuri ..parca mi-ar place sa ma apuc de munca...
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 19/03/2006 12:13

este zidul de beton prajitura de care vorbeam. are o crema de ciocolata. cred ca miha vorbeste de aceeasi reteta(tort fin).

si sorry, nu voiam sa ma bag peste miha dar fetele ziceau ca e cam migaloasa si ma gandeam ca le-ar ajuta o reteta simplificata dar asemanatoare. atat. scuze miha!!!!

Ioana
Bucatar Sef
Mesaje: 1700
Membru din: 15/11/2005 03:44
Localitate: Cluj-Napoca

Mesajde Ioana » 19/03/2006 12:17

miha, daca vreodata faci totul fin sa ma anunti sa fiu prin apropiere. asta e cel care l-am incercat de ziua mea si de atunci tot visez la el.

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 19/03/2006 12:33

mai, de ce imi faceti pofta?
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede


Înapoi la “Retete recomandate expertilor”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori