Proaspete mamici (2)
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, adinush, octavian, Moderatori
- nicoleta64
- Bucatar de talie internationala
a venit si vremea sa punem poze de la prima petrecere adevarata a micutzei (care intre noi fie vorba numai micutza nu e,are DEJA jumatate din inaltimea mea si mai bine de 11 kg).
Totul a decurs bine pana la taiatul motzului cand a inceput sa planga in hohote,cu o mana se tinea de cap si cu cealalt mana ii dadea nasei peste foarfeca sa nu-i taie parul
A ales, in ordine, aurul (verighteta),seringa mea de ornat si parfumul.
Totul a decurs bine pana la taiatul motzului cand a inceput sa planga in hohote,cu o mana se tinea de cap si cu cealalt mana ii dadea nasei peste foarfeca sa nu-i taie parul

A ales, in ordine, aurul (verighteta),seringa mea de ornat si parfumul.
- Fişiere ataşate
-
- Aici sunt cu mami meu,amandoua chioare de somn
- 6.JPG (18.83 KiB) Vizualizat de 4451 ori
-
- Sunt inca supi pe nasa si nasu ca mi-ai taiat bunatate de par
- 5.JPG (29.49 KiB) Vizualizat de 4451 ori
-
- Nuuu,nuuu...e parul meeuuuu
- 4.JPG (30.79 KiB) Vizualizat de 4451 ori
-
- mmm...o sa ma fac o cofetareasa cocheta
- 3.JPG (26.12 KiB) Vizualizat de 4451 ori
-
- Sunt inca in relatii bune cu nasa,habar am ce-mi pregatesc ei mie
- 2.JPG (26.94 KiB) Vizualizat de 4451 ori
-
- Aici tocmai primise un catel care canta si dansa si se uitau toti fascinati la el
- 1.jpg (39.86 KiB) Vizualizat de 4451 ori
- maria MIHULESCU
- Bucatar de elita
Felicitari Adinush. Sunteti toti minunati. Sa va traiasca micuta si sa se faca mare si sanatoasa.
Se pare, ca in "lupta" cu nasii, nu a lasat din mana seringa. Are personalitate!
Dar eu cred ca este totusi un simbol seringa: nu se indreapta, oare, spre medic? Eu cred ca si-a ales drumul in viata, si nu cred ca spre bucatartie
Ii doresc succes si voi sa fiti mandrii de ea 
Se pare, ca in "lupta" cu nasii, nu a lasat din mana seringa. Are personalitate!

Adinush sa va traiasca
e o dulceata ..
Mor de ris .. suparare mare pt motz..
... chiar ca e tare cocheta ca in general copii nu fac caz poate doar daca se sperie de foarfeca ... eu cind i-am taiat motul finului stateam in spatele lui si nu s-a prins din prima ce i se intimpla
... nu de alta dar al meu era cam bataus 

Mor de ris .. suparare mare pt motz..

Înapoi la “Evenimentele comunitatii”