Pizzette magice Philadelphia

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Pizzette magice Philadelphia

Mesajde lucia_bp » 12/09/2014 05:28

Hhhhmmm :buuun: :buuun: :buuun: Pizzette :!: :!: :!: - pizze in miniatura -…
O idee de efect foarte buna la petreceri si nu numai…
Se pregatesc foarte usor si necesita mai putin timp decat sora lor mai mare.

Un aluat superb cu branza Philadelphia :!: Neaparat respectati proportiile faina- branza- unt :!:

B-U-O-N-I-S-S-I-M-E-E-E-E :!: :!: :!:

Berile sunt la rece :!: :party: :peace:


Ingrediente

Sos
a/ 400 suc de rosii, mai gros / 5- 6 linguri pasta de tomate + busuioc, zahar, piper, dupa gust
sau
b/ 1 lingura ulei de masline + 1 borcan ( 400 ml) de rosii cherry in suc de rosii / 5 linguri pasta de tomate, 6 catei de usturoi ( zdrobiti) oregano, busuioc, 1 lingurita boia iute, zahar

Aluat pentu cca 20 buc cu diametrul de 6 cm
-200 g faina
-200 g branza Philadelphia
-40 g unt, moale
-1 praf de sare

Altele
-salam / kaiser / sunca (dupa preferinta), taiate feliute subtiri
-cascaval afumat / mozzarella, taiat bastonase
-ardei gras rosu, taiat bastonase

Preparare

Sos
a/ daca folositi prima varianta de sos: amestecati sucul de rosii / pasta de tomate + busuioc, zahar, piper, dupa gust.
b/ daca folositi a doua varianta de sos: incingeti uleiul, adaugati rosiile cherry cu bulionul cu tot si lasati sa dea cateva clocote, timp in care zdrobiti putin rosiile cu dosul lingurii / pasta de tomate.
Aromatizati cu busuioc, oregano, boia si usturoi zdrobit, dupa gust.
Potriviti gustul de sare si piper.
Lasati sa se raceasca.

Aluat
Amestecati faina cernuta cu branza Philadelphia, untul moale si putina sare.
Framantati repede un aluat ce nu se lipeste de mana.
Intindeti intr-o foaie, pe masa usor infainata:
-groasa de cca. 4 mm, pentru pizzette cu un blat mai crocant;
-groasa de cca. 6 mm, pentru pizzette cu un blat mai putin crocant.
Taiati cercuri cu un pahar ( diametru de 6- 8 cm).
Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la mijlocul cuptorului incins, pentru cca. 7- 9 min, la 200 grade.
Scoateti tava, ungeti pizzettele cu sos si puneti salam / kaiser / sunca, taiate feliute subtiri si bastonase de cascaval afumat / mozzarella si ardei gras rosu.
Dati din nou la cuptor pentru cca. 15- 20 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta usor aurie.

Serviti pizzettele imediat ce le-ati scos din cuptor.

Sunt bune si a doua zi, reancalzite, insa blatul devine mai crocant.


Sursa: http://www.cookaround.com/yabbse1/showt ... hp?t=59307
Fişiere ataşate
cimj0701.jpg
cimj0701.jpg (65.98 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0725.jpg
cimj0725.jpg (84.67 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0734.jpg
cimj0734.jpg (53.52 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0736.jpg
cimj0736.jpg (104.3 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0738.jpg
cimj0738.jpg (93.33 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0740.jpg
cimj0740.jpg (61.18 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0742.jpg
cimj0742.jpg (86.94 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0745.jpg
cimj0745.jpg (86.97 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0746.jpg
cimj0746.jpg (107.25 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0748.jpg
cimj0748.jpg (85.36 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0750.jpg
cimj0750.jpg (68.67 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0768.jpg
cimj0768.jpg (69.65 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0769.jpg
cimj0769.jpg (80.64 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0771.jpg
cimj0771.jpg (75.22 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0772.jpg
cimj0772.jpg (67.33 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0773.jpg
cimj0773.jpg (49.06 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0776.jpg
cimj0776.jpg (53.55 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0779.jpg
cimj0779.jpg (66.65 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0781.jpg
cimj0781.jpg (77.34 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0784.jpg
cimj0784.jpg (75.9 KiB) Vizualizat de 3695 ori
cimj0787.jpg
cimj0787.jpg (84.05 KiB) Vizualizat de 3695 ori
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
biaskitchen
Bucatar de elita
Mesaje: 2074
Membru din: 08/12/2012 08:52
Contact:

Re: Pizzette magice Philadelphia

Mesajde biaskitchen » 13/09/2014 08:06

Lucia, =D> =D> =D> =D> =D>
Foarte de efect pizzetele, ideale pentru petreceri!
:master: :love: :hug:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 13/09/2014 08:54

ce frumos arata !!!


:buuun: :buuun: :buuun: :buuun:

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 13/09/2014 10:33

De revista! :) Felicitari!
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
MIKI

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Re: Pizzette magice Philadelphia

Mesajde lucia_bp » 14/09/2014 08:03

biaskitchen scrie:Lucia, =D> =D> =D> =D> =D>
Foarte de efect pizzetele, ideale pentru petreceri!
:master: :love: :hug:


:master: :pup:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 15/09/2014 03:02

crista scrie:ce frumos arata !!!


:buuun: :buuun: :buuun: :buuun:


:pup: :pup: :pup:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 23/09/2014 08:32

mikirafaela scrie:De revista! :) Felicitari!
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:


Multumesc :master: Au fost tare bune :buuun:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori