Omleta cu ciuperci

Bucataria este o enigma pentru voi, dar sunt totusi cateva mancaruri care va reusesc neconditionat? Sau sunteti expert(a) in ale bucatariei, dar timpul va forteaza sa va limitati la mancaruri gatite usor si rapid? Veniti in ajutorul celor ca voi prezentand aici reusitele voastre rapide.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Alexandra R.
Incepator
Mesaje: 15
Membru din: 28/06/2005 03:04
Localitate: Piatra Neamt

Omleta cu ciuperci

Mesajde Alexandra R. » 28/06/2005 03:20

Ce e mai usor de facut decat o omleta:

Pentru asta va trebuie 4-5 oua, 50 ml untdelemn, sare, piper, 100 g ciuperci, o ceapa de marime mijlocie, marar, patrunjel, 50 g branza telemea rasa sau cascaval ras.

Daca nu aveti ciuperci la cutie feliate - spalati bine ciupercile si le taiati felii. Ceapa se taie marunt si se caleste cu o lingura de ulei la foc mic, apoi se adauga cipercile, un varf de sare si un varf de piper si se lasa la fiert. Cand acestea s-au rumenit se pun ouale batute peste ciuperci.

La sfarsit, imediat ce am scos omleta se pune pe deasupra telemeaua rasa (cascavalul ras) si se orneaza cu verdeata.

Cam atat. Pofta buna :wink:

Avatar utilizator
octavian
Moderator
Mesaje: 213
Membru din: 25/06/2005 10:07
Localitate: iasi
Contact:

Mesajde octavian » 28/07/2005 12:03

ouale ptr omleta sunt fara albus ... io unul nu stiam treaba asta :)

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 06/08/2005 06:05

Se poate adauga si ceva carne ? Iar daca da, ce se recomanda? Carne prajita sau vre-un salam de vre-un fel. Mersi.

florin_buda
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: 30/10/2005 07:23

Mesajde florin_buda » 30/10/2005 07:43

!?!?


da ciupercile unde fierb ? in lingura aia de ulei ? si cum imi dau seama ca "acestea" (ciupercile cred eu) s-au rumenit ? capata culoare ?
do NOt click HERE !

Adrian P.
Incepator
Mesaje: 91
Membru din: 01/07/2005 08:37

Mesajde Adrian P. » 07/11/2005 11:10

Probabil ca se inchid putin la culoare. Eu nu prea stiu sa le aleg asa ca folosesc de alea la cutie sau borcan. Si se strang foarte mult la prajit.


Înapoi la “Usor de gatit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator