Ingrediente:
-3-4 catei de usturoi
-1 lingura ulei
-1 lingura otet balsamic
-1 ardei iute, mic, optional
-3- 4 linguri apa carbogazoasa
-sare
-piper
Preparare:
Curatati usturoiul, tocati-l marunt sau treceti-l prin presa si puneti-l intr-un mojar.
Curatati ardeiul iute de seminte si vinisoare, tocati-l marunt si adaugati-l peste usturoi, optional.
Frecati bine cu un praf de sare pana ce amestecul devine pasta.
Adaugati cate putin ulei, alternand cu otet balsamic, continuand sa amestecati energic.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Subtiati sosul cu apa carbogazoasa.
Serviti ca mujdei.
Mujdei de usturoi cu otet balsamic
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Mujdei de usturoi cu otet balsamic
- Fişiere ataşate
-
- CIMG0238.JPG (115.92 KiB) Vizualizat de 3510 ori
-
- CIMG0557.JPG (97.98 KiB) Vizualizat de 3510 ori
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-
Înapoi la “Bucatarie vegetariana”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori