Mic dejun de Florii
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
- alinaraluca2000
- Bucatar
- Mesaje: 1209
- Membru din: 11/03/2007 01:58
- Localitate: Baia Mare
- Contact:
-
- Incepator
- Mesaje: 22
- Membru din: 13/04/2011 11:41
- Localitate: Timis, Romania
- Contact:
Iata cateva poze:
Am avut ceva probleme cu blogul. Nu voi mai pune link-uri directe spre blog. Scuze daca am suparat pe cineva.



Am avut ceva probleme cu blogul. Nu voi mai pune link-uri directe spre blog. Scuze daca am suparat pe cineva.
Blog Personal - http://www.bucatarind.ro
....cineva mi-a sters postarile si nu este fair atita timp cit cineva nu isi declina pozitia fata de postarile mele...daca am suparat cu ceva pe cineva, as vrea sa mi se spuna in fata nu evaziv....macar sa aibe curajul....astept un reply la mesajul meu privat, sint un om binecrescut si incerc sa fac bine....nu pot fi pe placul tuturor insa nu cred ca in aceste citeva rinduri de mai sus postate in acest topic au atacat atit de tare pe cineva de aici...daca nu sint dorit aici e ok insa vreau sa mi se spuna direct...apreciez cinstea , curajul, dmnitatea, ......nu apreciez prostia, orgoliul, egoismul si toate care decurg de aici....
multumesc pentru intelegere, astpt explicatii...inainte de a ma exclude probabil din paginile forumului...
multumesc pentru intelegere, astpt explicatii...inainte de a ma exclude probabil din paginile forumului...
Happy cooking!
(gateala placuta!)
(gateala placuta!)
-
- Incepator
- Mesaje: 22
- Membru din: 13/04/2011 11:41
- Localitate: Timis, Romania
- Contact:
Dedicatie pentru pupi:
Foietaje inflorite
Unele restautantele servesc ca aperitiv âamuse-boucheâ, ca o provocare pentru papilele gustative, inaintea felului de mancare de baza. La noi, masa de sarbatoare incepe intotdeauna cu foietaje inflorite, ce au menirea sa deschida pofta de mancare si voie buna, atat prin aspect cat si prin gustul delicat. Pigmentate atat la propriu cat si la figurat cu o feliuta de ardei iute, merg de minune cu un paharel de tarie, oricare ar fi ea.
Se dezgheata foietajul cu doua ore inainte, se decupeaza cercuri cu paharul (sau se foloseste forma speciala inima, stea), se ung cu ou batut, se presara susan si se coc in cuptorul preancalzit, pe hartie cerata. Dupa ce s-au racit, se decoreaza cu crema de branza , unu-doi trandafiri de sunca si o feliuta de ardei iute.
Ingrediente:
* 1 pachet foietaj
* o crema de branza, de preferat Crème Hochland
* 2-3 felii de sunca, de preferat Gourmeat
* un ardei iute, de preferat Peperoni

Foietaje inflorite

Unele restautantele servesc ca aperitiv âamuse-boucheâ, ca o provocare pentru papilele gustative, inaintea felului de mancare de baza. La noi, masa de sarbatoare incepe intotdeauna cu foietaje inflorite, ce au menirea sa deschida pofta de mancare si voie buna, atat prin aspect cat si prin gustul delicat. Pigmentate atat la propriu cat si la figurat cu o feliuta de ardei iute, merg de minune cu un paharel de tarie, oricare ar fi ea.
Se dezgheata foietajul cu doua ore inainte, se decupeaza cercuri cu paharul (sau se foloseste forma speciala inima, stea), se ung cu ou batut, se presara susan si se coc in cuptorul preancalzit, pe hartie cerata. Dupa ce s-au racit, se decoreaza cu crema de branza , unu-doi trandafiri de sunca si o feliuta de ardei iute.
Ingrediente:
* 1 pachet foietaj
* o crema de branza, de preferat Crème Hochland
* 2-3 felii de sunca, de preferat Gourmeat
* un ardei iute, de preferat Peperoni


Blog Personal - http://www.bucatarind.ro
-
- Incepator
- Mesaje: 22
- Membru din: 13/04/2011 11:41
- Localitate: Timis, Romania
- Contact:
Ridichi dichisite
Cui nu-i plac ridichile? Ridichile fragede, ce merg de minune cu branza, sunca afumata, ceapa verde si un pahar de bere rece?
Acele ridichi, spalate, fara frunze, pot fi dichisite putin, ca pentru petrecere.
Se taie in jumatati, se scobesc, se umplu cu te-miri-ce si cu siguranta starnesc interesul.
Ingrediente:
* ridichi rosii, rotunde
* crema de branza
* ceapa ciorii pt decor
* crema de pateu si unt
* frunze de patrunjel si capere pt decor
* maslina umpluta
* crema de branza pentru decor

Cui nu-i plac ridichile? Ridichile fragede, ce merg de minune cu branza, sunca afumata, ceapa verde si un pahar de bere rece?
Acele ridichi, spalate, fara frunze, pot fi dichisite putin, ca pentru petrecere.
Se taie in jumatati, se scobesc, se umplu cu te-miri-ce si cu siguranta starnesc interesul.
Ingrediente:
* ridichi rosii, rotunde
* crema de branza
* ceapa ciorii pt decor
* crema de pateu si unt
* frunze de patrunjel si capere pt decor
* maslina umpluta
* crema de branza pentru decor

Blog Personal - http://www.bucatarind.ro
-
- Incepator
- Mesaje: 22
- Membru din: 13/04/2011 11:41
- Localitate: Timis, Romania
- Contact:
- alinaraluca2000
- Bucatar
- Mesaje: 1209
- Membru din: 11/03/2007 01:58
- Localitate: Baia Mare
- Contact:
Da, asa mai merge cu pozele, nu vi se pare ca este mai fair play asa!
Unzz-ule, eu tot nu inteleg de ce te simti atacat de postarile mele, nu iti erau adresate. Nu consider ca am atacat pe nimeni, mi-am spus doar parerea vizavi de acest mod de postare a retetei, avand in vedere ca nu este etic si nici profesional, si inca ceva, cu mesajul privat, sincer mai asteapta.
Unzz-ule, eu tot nu inteleg de ce te simti atacat de postarile mele, nu iti erau adresate. Nu consider ca am atacat pe nimeni, mi-am spus doar parerea vizavi de acest mod de postare a retetei, avand in vedere ca nu este etic si nici profesional, si inca ceva, cu mesajul privat, sincer mai asteapta.
Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 26 vizitatori