Mic dejun de Florii

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
alinaraluca2000
Bucatar
Mesaje: 1209
Membru din: 11/03/2007 01:58
Localitate: Baia Mare
Contact:

Mesajde alinaraluca2000 » 17/04/2011 09:32

Sincer raman la parerea mea, interesanta tactica de a face reclama la alt site. Este cumva site-ul tau de ma intrebi de ce am scris asta?
ImagineImagineImagine

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 18/04/2011 06:38

=D> =D> =D>
:flower: :flower: :flower:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 18/04/2011 07:23

eu va cred pe cuvint ca sunt frumoase pozele pentru simplul motiv ca pagina respectiva nu se deschide nici cu IE nici cu mozilla ... poate totusi daca nu este un efort prea mare atasezi pozele in mesaj

bucatarind
Incepator
Mesaje: 22
Membru din: 13/04/2011 11:41
Localitate: Timis, Romania
Contact:

Mesajde bucatarind » 18/04/2011 10:51

Iata cateva poze:

Imagine
Imagine
Imagine

Am avut ceva probleme cu blogul. Nu voi mai pune link-uri directe spre blog. Scuze daca am suparat pe cineva.
Blog Personal - http://www.bucatarind.ro

unqzz
Bucatar in devenire
Mesaje: 601
Membru din: 07/04/2011 10:08

Mesajde unqzz » 18/04/2011 11:11

....cineva mi-a sters postarile si nu este fair atita timp cit cineva nu isi declina pozitia fata de postarile mele...daca am suparat cu ceva pe cineva, as vrea sa mi se spuna in fata nu evaziv....macar sa aibe curajul....astept un reply la mesajul meu privat, sint un om binecrescut si incerc sa fac bine....nu pot fi pe placul tuturor insa nu cred ca in aceste citeva rinduri de mai sus postate in acest topic au atacat atit de tare pe cineva de aici...daca nu sint dorit aici e ok insa vreau sa mi se spuna direct...apreciez cinstea , curajul, dmnitatea, ......nu apreciez prostia, orgoliul, egoismul si toate care decurg de aici....



multumesc pentru intelegere, astpt explicatii...inainte de a ma exclude probabil din paginile forumului...
Happy cooking!
(gateala placuta!)

bucatarind
Incepator
Mesaje: 22
Membru din: 13/04/2011 11:41
Localitate: Timis, Romania
Contact:

Mesajde bucatarind » 18/04/2011 11:22

Dedicatie pentru pupi:

Foietaje inflorite

Imagine


Unele restautantele servesc ca aperitiv “amuse-bouche“, ca o provocare pentru papilele gustative, inaintea felului de mancare de baza. La noi, masa de sarbatoare incepe intotdeauna cu foietaje inflorite, ce au menirea sa deschida pofta de mancare si voie buna, atat prin aspect cat si prin gustul delicat. Pigmentate atat la propriu cat si la figurat cu o feliuta de ardei iute, merg de minune cu un paharel de tarie, oricare ar fi ea.

Se dezgheata foietajul cu doua ore inainte, se decupeaza cercuri cu paharul (sau se foloseste forma speciala inima, stea), se ung cu ou batut, se presara susan si se coc in cuptorul preancalzit, pe hartie cerata. Dupa ce s-au racit, se decoreaza cu crema de branza , unu-doi trandafiri de sunca si o feliuta de ardei iute.

Ingrediente:

* 1 pachet foietaj
* o crema de branza, de preferat Crème Hochland
* 2-3 felii de sunca, de preferat Gourmeat
* un ardei iute, de preferat Peperoni
Imagine

Imagine
Blog Personal - http://www.bucatarind.ro

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 18/04/2011 11:52

Multumesc :hug:

bucatarind
Incepator
Mesaje: 22
Membru din: 13/04/2011 11:41
Localitate: Timis, Romania
Contact:

Mesajde bucatarind » 19/04/2011 12:30

Ridichi dichisite


Cui nu-i plac ridichile? Ridichile fragede, ce merg de minune cu branza, sunca afumata, ceapa verde si un pahar de bere rece?
Acele ridichi, spalate, fara frunze, pot fi dichisite putin, ca pentru petrecere.
Se taie in jumatati, se scobesc, se umplu cu te-miri-ce si cu siguranta starnesc interesul.

Ingrediente:

* ridichi rosii, rotunde
* crema de branza
* ceapa ciorii pt decor
* crema de pateu si unt
* frunze de patrunjel si capere pt decor
* maslina umpluta
* crema de branza pentru decor

Imagine
Blog Personal - http://www.bucatarind.ro

bucatarind
Incepator
Mesaje: 22
Membru din: 13/04/2011 11:41
Localitate: Timis, Romania
Contact:

Mesajde bucatarind » 19/04/2011 12:31

Imagine

Imagine
Blog Personal - http://www.bucatarind.ro

Avatar utilizator
alinaraluca2000
Bucatar
Mesaje: 1209
Membru din: 11/03/2007 01:58
Localitate: Baia Mare
Contact:

Mesajde alinaraluca2000 » 19/04/2011 08:41

Da, asa mai merge cu pozele, nu vi se pare ca este mai fair play asa!


Unzz-ule, eu tot nu inteleg de ce te simti atacat de postarile mele, nu iti erau adresate. Nu consider ca am atacat pe nimeni, mi-am spus doar parerea vizavi de acest mod de postare a retetei, avand in vedere ca nu este etic si nici profesional, si inca ceva, cu mesajul privat, sincer mai asteapta.
ImagineImagineImagine


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 26 vizitatori