Mancare scazuta din galbiori cu aripi de pui

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
Avatar utilizator
anisoara67
Bucatar in devenire
Mesaje: 554
Membru din: 18/10/2009 01:56
Localitate: Cernavoda

Mancare scazuta din galbiori cu aripi de pui

Mesajde anisoara67 » 09/03/2019 05:50

4 aripi de pui,
un borcan mic de galbiori conservati,
1 ceapa taiata julien,
3-4 catei de usturoi,
1 ardei,
o lingurita de pasta de tomate,
o lingura de faina,
ulei,
sare ,
piper,
foi de dafin,
marar verde ,
un praf de nucsoara macinata
Se incinge uleiul si prajim la foc domol aripioarele spalate si curatate, pana se rumenesc frumos. Scoatem aripioarele si in uleiul ramas calim ceapa taiata julien, usturoiul feliat, pentru a parfuma preparatul, ardeiul taiat feliute subtiri si galbiorii scursi bine. Cand legumele se calesc, adaugam si aripioarele prajite, adaugam pasta de tomate, lasam sa se caleasca un pic cu legumele, amestecand continuu si adaugam si lingura de faina si adaugam o cana de apa, turnata in fir subtire, amestecand usor pana ce preparatul devine omogen si cremos. Saram si piperam dupa gust, adaugam dupa ce oprim focul un praf de nucsoara, foile de dafin si mararul tocat fin.
Pofta buna!
Fişiere ataşate
dsc01843.jpg
dsc01843.jpg (0 Octeţi) Vizualizat de 60 ori
dsc01840.jpg
dsc01840.jpg (0 Octeţi) Vizualizat de 60 ori
dsc02068.jpg
dsc02068.jpg (0 Octeţi) Vizualizat de 60 ori
dsc02082.jpg
dsc02082.jpg (0 Octeţi) Vizualizat de 60 ori
dsc02091.jpg
dsc02091.jpg (0 Octeţi) Vizualizat de 60 ori
anisoara

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori