Mancare cu orez-risotti

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Ion Martha
Incepator
Mesaje: 80
Membru din: 02/03/2006 07:44
Localitate: Ploiesti

Mesajde Ion Martha » 21/03/2006 07:09

Si voi spuneti ca iese fain orezul daca se adauga vin la fiert?Mie imi place sub orice forma(poate inventam si-un compot :D de.. sau cu.. orez :lol: )
martha

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 21/03/2006 07:17

miha deci mancare de orez-risotto
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 21/03/2006 07:18

martha daca adaugi vinul asa cum am scris in reteta , iese fain de tot!
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
miha1950
Bucatar Sef
Mesaje: 1845
Membru din: 14/12/2005 10:54
Localitate: Maramures
Contact:

Mesajde miha1950 » 21/03/2006 09:28

Am inteles.Este interesant insa ca sub acest generic a fost numita doar o anume mancare de orez.

mary
Incepator
Mesaje: 30
Membru din: 16/02/2006 10:41

Mesajde mary » 21/03/2006 09:37

Eu gatesc risotto ,dar nu stiam reteta cu galbenus.Cred ca are un gust fin.
mary

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 22/03/2006 06:37

miha dupa cum explicam si la inceput risotto poate sa fie de mai multe tipuri,cu peste cu verdeturi cu legume se foloseste ca felul intai si trebuie sa aiba o consistenta cremoasa
mary,intr-adevar galbenusul ii da un gust delicat
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
zuli
Incepator
Mesaje: 228
Membru din: 09/03/2006 07:55
Localitate: Bucuresti

Mesajde zuli » 22/03/2006 08:51

Pare foarte bun asta cu ciuperci!!!
am si eu o intrbare se poate folosi si altfel de cascaval -brinza ?eu fac ceva in genul asta dar in cuptor si fara cascaval
Zuli
inteleptul nu spune ce stie ,iar prostul nu stie ce spune

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 22/03/2006 09:02

zuli poti folosi si altceva ca doara nu-i batut in cuie...nu stiu ce tip de branza sa iti zic....ceva care se topeste cand e calda si care iti place tie...ca la urma urmei ala e cel mai important lucru!
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

mariustitulescu
Incepator
Mesaje: 3
Membru din: 13/10/2015 01:00

Mesajde mariustitulescu » 14/04/2016 01:40

Foarte buna reteta. A fost foarte apreciata de musafiri.
_________________________________________
Marius
restaurant italian Cluj


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori