4 bucăți de piept de pui
1 dovlecel
12 roșii Cherry
12 caise uscate
2 fire de cimbru
2 lingurițe de praf curry
1 linguriță de ulei de susan
2 lingurițe ulei de măsline
Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm.
Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de pui pe țepușă, apoi o caisă uscată și continuând astfel până când țepușa este plină.
Amestecă praful de curry, uleiul de susan și puțin ulei de măsline. Unge cu acest amestec kebaburile.
Taie dovlecelul în felii subțiri.
Pregăteşte restul de 4 kebab-uri, începând cu o bucată de pui, adăugând o felie de dovlecel și apoi o roșie Cherry până când țepușa este plină.
Toacă mărunt cimbrul. Amestecă restul de ulei de măsline cu cimbrul tocat. Unge cu acest amestec kebaburile.
Așează tava de grătar pe grătar sau pe flacără, las-o să se încingă bine și așează kebaburile pe acesta. Întoarce-le la fiecare 2 minute până când puiul este gătit.
Kebab de pui in stil mediteranean
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Kebab de pui in stil mediteranean
- Fişiere ataşate
-
- mediterraneanchikenkebabs-1200x750.jpg (152.72 KiB) Vizualizat de 2370 ori
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori