Pupi, nici eu nu stiam reteta asta (unde s-o fi ascuns ea in Roumanie???)
Caise umplute cu nuca...singura umplutura pe care-o cunosc (de la dulceata de caise - deci caise proaspete, in nici un caz uscate), dar cu gris

, niciodata n-am auzit!
Te cred pe cuvant ca sunt tare bune la gust - fructele fiind uscate, concentreaza in ele toata zaharimea cea sanatoasa/naturala/organica

- si acoperite cu un pic de caramel amarui, senzational
Dar aspectul e cel care m-a cucerit - tot uitandu-ma la pozele facaturilor astea mititele, mi se pareau niste bijuterii (sa stii ca la prima vedere mi-au incoltit in minte traznai de genul: midii in aspic, bite-size - si alti viermusi de mare, imbracati in aspic aromat si frumos asezati pe o frunza

)
Tare sunt aspectuoase...
Ma pregatesc sa dau pe spate si eu niscai musafiri, cu fructisagul asta (cum nu am facut niciodata, e prima pe lista cam lunguta - dar o sa renunt la cele care sunt deja cunoscute si voi face numai noutati...si astea sunt noutate pentru mine si ai mei)