1 kg rasol de porc feliat
vin roÅŸu
usturoi
smoked paprika
sos BBQ gata preparat
sare
piper
ulei
Bucăţile de rasol se condimentează din abundenţă cu sare, piper şi boia afumată (smoked paprika).
Se pun în vas de cuptor cu apă, vin şi usturoi şi se dau la cuptor.
Se mai completează cu câte puţină apă şi vin până ce carniţa e moale.
Se ung cu o pensulă cu sos BBQ peste tot şi se dau din nou la cuptor până scade lichidul de tot.
Se servesc cu garnitură şi salată la alegere şi mai ales….se mananca cu mana!
Sosul se găseşte gata preparat şi e dulceag.
Poftă bună!
Friptura porc glazurata cu sos BBQ
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 0
- Membru din: 06/11/2015 11:46
Friptura porc glazurata cu sos BBQ
- Fişiere ataşate
-
- 656x438-friptura-porc-glazurata-cu-sos-bbq-333106.jpg (79.38 KiB) Vizualizat de 3267 ori
-
- 656x438-friptura-porc-glazurata-cu-sos-bbq-333105.jpg (90.51 KiB) Vizualizat de 3267 ori
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori