1 pachet piscoturi de sampanie
1 ciocolatÄ
500 ml lapte
3 galbenusuri
3 linguri de zahar
50 g amidon de porumb
1 esenta de vanilie<br/><br/> Scobim piscoturile cu o linguriČÄ.
Crema
Punem 300-350 ml lapte la fiert.Galbenusurile le frecam cu zahÄrul, zahÄrul vanilat/esenta de vanilie si amidonul. Treptat adÄugÄm laptele rÄmas, omogenizam bine.Cand laptele a inceput sa fiarbÄ, adÄugÄm compozitia de galbenusuri si amestecÄm continu pana se ĂŽngroaČÄ. LÄsÄm crema sa se rÄceascÄ 10-15 minute.
Insiropam piscoturile cu suc/compot de fructe.
O data insiropate, umplem cojile cu crema de vanilie. Deasupra punem un alt piscot pe care il glazuram cu ciocolatÄ topitÄ pe bain marie. <br/><br/>
Eclere false cu ciocolata
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
- gospodariu
- Incepator
- Mesaje: 74
- Membru din: 24/10/2015 04:07
Eclere false cu ciocolata
- Fişiere ataşate
-
- Eclere false cu ciocolata-1918304_555536194600027_3575750350655046713_n.jpg (142.8 KiB) Vizualizat de 1749 ori
Înapoi la “Retete pentru sarbatori”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator