3-4 bucati mari Grapefruit rosu
1 kg de zahar
1 lamaie
1 rodie
2-3 stelute de anason
Se curata grepefruitul de coaja si pielita , se feliaza.
Se face un sirop legat din zaharul cu coaja rasa de lamaie, sucul de la lamaie, 100 ml apa rece si la sfarsit se adauga fructele de rodie care dau o culoare superba, se adauga si anasonul. Se adauga feliile de grepfruit la sfarsit si se mai lasa sa fiarba la foc domol 10-15 minute. Se toarna fierbinte in borcane, se strang bine capacele, apoi se acopera cu o patura pentru a se raci in voie.
Dulceata de grapefruit rosu
- anisoara67
- Bucatar in devenire
- Mesaje: 554
- Membru din: 18/10/2009 01:56
- Localitate: Cernavoda
Dulceata de grapefruit rosu
- Fişiere ataşate
-
- dsc04975.jpg (856.16 KiB) Vizualizat de 156 ori
-
- dsc04972.jpg (754.72 KiB) Vizualizat de 156 ori
-
- dsc04860.jpg (858.63 KiB) Vizualizat de 156 ori
-
- dsc05004.jpg (670.16 KiB) Vizualizat de 156 ori
-
- dsc05006.jpg (768.19 KiB) Vizualizat de 156 ori
anisoara
Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori