1 ciolan afumat fără os
1 ceapă mare
1 morcov mare
1 ardei gras roÅŸu
4 gălbenuşuri
200 ml smântână pentru gătit
oţet
sare
pătrunjel proaspăt
ulei
Se călesc în ulei ceapa şi morcovul tăiate mărunt. Se adaugă bucăţelele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă bine, apoi se adaugă ardeiul tocat.
Într-un vas se amestecă gălbenuşurile cu smântâna şi se adaugă zeamă din ciorbă ca să aducem la aceeaşi temperatură, ca să nu aibă aspect de prins. Se amestecă bine, se adaugă oţet şi sare după gust. Se dă deoparte de pe foc şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.
Poftă bună!
Ciorba de ciolan afumat
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 0
- Membru din: 06/11/2015 11:46
Ciorba de ciolan afumat
- Fişiere ataşate
-
- 656x492-ciorba-de-ciolan-afumat-188765.jpg (63.41 KiB) Vizualizat de 1916 ori
-
- 656x492-ciorba-de-ciolan-afumat-188764.jpg (66.55 KiB) Vizualizat de 1916 ori
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 12 vizitatori