Chiftelute de peste

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
d_dana_a
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4140
Membru din: 04/11/2009 10:51
Localitate: Sibiu, Romania

Chiftelute de peste

Mesajde d_dana_a » 16/09/2015 09:03

1,5 kg peste mai mic (eu am folosit porcusor,albitura,clen)
2 felii de paine
3 oua
o capatana usturoi
3 cepe
o legatura patrunjel
sare,vegeta si piper dupa gust
pesmet
ulei pentru prajit
<br/><br/> Pestisorii se fierb pana incep usor sa se desprinda depe os.Atentie nu se fierb prea tare!!!
Dupa ce s-au racit se separa usor de pe os,dupa care se trec prin masina de tocat carne(pe sita mai mica).Ceapa se taie in patru si se caleste in 50 ml ulei,dupa care se trece si ea prin masina.
Pestele se amesteca cu ceapa ,miezul de paine inmuiat in apa,usturoiul zdrobit ,ouale si patrunjelul .Se amesteca bine dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare,vegeta si piper.
Din pasta obtinuta se formeaza bilute care se da prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
<br/><br/> Se servesc cu garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Imi place sa gatesc...
Imagine

Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 14 vizitatori