Cheesecake cu visine (fara coacere)

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

claudiao
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 05/06/2016 05:37

Cheesecake cu visine (fara coacere)

Mesajde claudiao » 05/06/2016 05:39

Pentru blat:
- 300 g biscuiĹŁi simpli
- 200 g unt topit
- 2 linguri zahăr
- 1 zahăr vanilinat

Pentru crema de brânză:
- 500 g brânză proaspătă de vaci
- 400 g frişcă lichidă
- 1 zahăr vanilinat
- 4 linguri zahăr
- 2 plicuri gelatină albă mărunţită
- 2 plicuri gelatină de fructe
<br/><br/> Biscuiţii se macină, se adaugă untul topit , zahărul, 1 vanilinat şi se omogenizează.
Într-o formă de tort cu marginile detaşabile ( diametru cca. 25 cm) se aşează compoziţia si se nivelează apoi se pune la frigider timp în care se prepară crema.
Gelatină albă mărunţită se prepară după instrucţiunile de pe plic.
Într-un vas se mixează brânza cu zahărul si zahăr vanilinat până devine o cremă, se adaugă treptat gelatina şi apoi frişca bătută.
Crema obţinută se toarnă peste blatul de biscuiţi, iar deasupra se pun visinele din compot, dar fara samburi, apoi gelatina de fructe (se prepară după instrucţiunile de pe plic) şi se pune la frigider pentru 3-4 ore. Ideal este să stea peste noapte.
<br/><br/>
Fişiere ataşate
20151101_105035.jpg
20151101_105035.jpg (96.83 KiB) Vizualizat de 130037 ori
20151101_105127.jpg
20151101_105127.jpg (91.78 KiB) Vizualizat de 130037 ori
20151101_164020.jpg
20151101_164020.jpg (115.57 KiB) Vizualizat de 130037 ori

Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori