Cheesecake cu physalis

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
Monica Marton
Incepator
Mesaje: 0
Membru din: 09/01/2017 04:22

Cheesecake cu physalis

Mesajde Monica Marton » 07/02/2019 11:54

· 600 grame de biscuiţi
· 200 grame de unt topit
· 600 grame de zahăr pudră
· 2 kg cremă de brânză
· 500 grame de mascarpone
· 12 bucăţi de physalis, aproximativ 100 de grame
· 10 bucăţi de coacăze roşii
· un praf de sare
Azi vă propun un tort cremos, generos şi uşor de preparat. Iubesc acest tort si il prepar mai ales de ziua mea, in februarie, deoarece se face rapid, este aspectuos si delicios.
Puneţi biscuiţii în blender şi îi sfărâmaţi până au granulaţia nisipului. Îi aşezaţi într-un bol, turnaţi untul peste ei, praful de sare, două linguri de zahăr pudră şi amestecaţi bine ingredientele. Luaţi o farfurie pe care vreţi să montaţi tortul, aşezaţi pe ea un cerculeţ de la tava de copt cu un diametru de 26 sau 28,8 cm, puneţi amestecul de biscuiţi pe farfurie, în cerculeţ şi tasaţi compoziţia cu o cană sau pahar. Adăpostiţi farfuria la frigider până preparaţi crema.
Într-un bol mixaţi brânza cu zahărul rămas, apoi încorporaţi crema de masacarpone şi 9 bucăţi de physalis scoase din frunze, spălate şi tăiate în bucăţele. Puneţi crema peste blatul din biscuiţi, ornaţi cu cele 3 bucăţi de physalis si cu coacăze roşii.
Puneţi tortul în frigider pentru minim 3 ore apoi puteţi să vă rasfăţaţi cu acest deliciu.
Poftă bună!
Fişiere ataşate
cheesecake-cu-physalis3m.jpg
cheesecake-cu-physalis3m.jpg (224.94 KiB) Vizualizat de 195 ori
cheesecake-cu-physalis2m.jpg
cheesecake-cu-physalis2m.jpg (34.25 KiB) Vizualizat de 195 ori
cheesecake-cu-physalis1m.jpg
cheesecake-cu-physalis1m.jpg (33.56 KiB) Vizualizat de 195 ori

Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori