ce mai stiti despre vechile metode de preparare a carnurilor

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

danaflaviu
Incepator
Mesaje: 9
Membru din: 04/04/2006 09:51

ce mai stiti despre vechile metode de preparare a carnurilor

Mesajde danaflaviu » 09/04/2006 06:51

buna si bine v-am gasit! sunt interesata de o reteta de preparare a pastramei ...nu cum se gateste pastrama ' ci cum se prepara oaia sa devina pastrama ...ce ziceti ma ajutati? cand eram copil venea la noi un cioban batran si ne prepara on pastrama de nu ne ajungea o oaie intreaga o luna ,ce mai... te lingeai pe degete. am incercat si eu sa fac din aducere aminte dar atunci nu prea imi statea mentea la bucatarie asa ca daca stiti ceva despre asta astept un mail pe adresa danaflaviu@yahoo.com va sarut si inca o data bine v-am gasit!!!!!!

smaranda lacramioara
Incepator
Mesaje: 7
Membru din: 12/04/2006 08:51

pastrama

Mesajde smaranda lacramioara » 25/04/2006 04:02

Cred ca dupa ce carnea este tinuta la marinat se afuma ca orice pastrama. Condimentele sunt foarte importante. Si eu vreau sa stiu asta.
lacramioara


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori