Ce am gatit azi ( 57)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 30/04/2015 12:32

Crista :hug: si mersi.....farfuriile le-am cumparat acum 3 ani cand am fost in tara de undeva de pe langa Cluj sau Huedin, nu mai retin exact ....le folosesc mereu si :P :P :P au un succes deosebit....mai mult farfuriile decat mancarea =)) ....daca vrei iti cumpar eu cand merg acasa si le trimit din R ....nu e problema doar da semnalul... :hug:

Miki, orezul fiert e preferatul meu si cozoacul ala arata de milioane...mi-ai facut pofta de unul si am sa fac sambata( asa de pofta) :hug:

Claudia, te pup si mersi :hug:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 30/04/2015 07:55

Pupi lasa ca dau eu poza mai departe neamului romanesc sa le cumpere :lol: :lol: :lol: oricum se tot intreaba mereu ce sa mai imi trimita. :hug: :hug: :hug:


de gatit am gatit, de mincat am mincat cu pozatul stau cam prost =)) =)) =)) recunosc ca nu am avut aproape deloc chef

ieri am mincat snitel de curcan cu fasole lata ( aici se gaseste verde dar seamana cu aia galbena din Ro) inabusita cum o facea mama

alaltaieri paste cu sos de rosii si chiftele ( fierte in sos fara sa le prajesc , metoda mea light)

cu o zi inainte dovlecei umpluti cu carne - reteta aproape instant :-)) erau mici, fragezi si deci s-au fiert ff repede

azi am umflat fasole boabe si o fierb

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 30/04/2015 10:27

Spor la gatit bunatati! :hug:

Ma bucur mult sa va revad!
MIKI

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 30/04/2015 06:05

Fetelor, ce de bunatattiiiii :!:
Ciolanul si orezul, m-au dat pe spate :peace:
Eu va aduc cava dulce, tort de ciocolata cu crema de alune

:hug: :hug: :hug:
Fişiere ataşate
cimg4494_6799.jpg
cimg4494_6799.jpg (92.6 KiB) Vizualizat de 1527 ori
cimg4493.jpg
cimg4493.jpg (98.57 KiB) Vizualizat de 1527 ori
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
dubi_07
Bucatar in devenire
Mesaje: 468
Membru din: 10/02/2011 09:59
Localitate: Germania

Mesajde dubi_07 » 17/05/2015 12:19

Buna seara fetelor! Sa-mi fie rusine, nu am mai trecut de mult timp pe aici!! Dar nu v-am uitat! :love:
Va invit la o gustare crocanta!
Fişiere ataşate
paine_cu_mozzarella_si_ceapa.jpg
paine_cu_mozzarella_si_ceapa.jpg (56.21 KiB) Vizualizat de 1431 ori
În viață nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături
Imagine

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 17/05/2015 07:51

Dubi_07, ce surpriza...ma bucur sa te revad :pup: :pup: :pup: Multumim pentru tratatie :master:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 19/05/2015 07:57

si eu sunt chiulangioaca :master: :master:


Dubi aata tare bine piinica aia umpluta. :buuun: :buuun:


nu am mai facut poze de multa vreme asa ca nu am ce sa va arat insa spun pe cuvint de pionier ca am mincat in perioada asta :-)

am facut des sparanghle la cuptor dupa reteta Danielutei , cu ou cum se maninca aici .

ieri de exemplu ca sa mai schimb am facut sparanghelul tavaliti prin ou batut si apoi rin pesmet cu parmezan ras si pus in tava pe hirtie de copt, copt tot ca in reteta Danielutei, putin sa fie al dente/crocant

azi fac dovlecei umpluti cu carne, o sa avem si miine

simbata am facut aripioare crocante la cuptor ( tavalite prin sumac, boia turceasca si putin de tot cca un virf de cutit condimente de mici - o idee mai veche a sotului Roxanei ( Roxanavmv)

acum citeva zile orez in omleta, omurice adica .. mai multe aici
http://en.wikipedia.org/wiki/Omurice nepozata dar cred ca o voi repeta , eu am facut orez cu legume

paste cam o data la doua saptamini, o sa le reiau acum cind se incalzeste ca sunt mai usor de facut si mai rapid , evident cu paste proaspete ca cele facute in casa

Avatar utilizator
nicoleta64
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 5421
Membru din: 31/10/2006 07:16
Localitate: Italia
Contact:

Mesajde nicoleta64 » 27/05/2015 06:57

azi sparanghel cu sunca si branza...am adaugat in plus de cum faceam eu reteta niste ceapa calita...
aici reteta http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... anza-7143/
Fişiere ataşate
sparanghel_la_cuptor_cu_branza_si_sunca.jpg
sparanghel_la_cuptor_cu_branza_si_sunca.jpg (77.07 KiB) Vizualizat de 1304 ori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 29/05/2015 09:39

am venit numai sa va amenint =)) =)) =)) =)) =)) azi fac reteta asta

http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... plut-13289 /

dar din pulpa de curcan .. abia astept :buuun: :buuun:



am in plan si sparanghelul Nicoletei daca mai gasesc sparanghel la satesc 8) 8)

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 19/06/2015 02:32

intre timp am mai gatit dar nu am apucat sa mai pozez, e soarele prea puternic si nu ies pozele bune


am tot facut
salate de varza noua alaturi de fripturi sau cirnati la gratar
vinete cu ras el hanout
dovlecei pane' in tava de cuptor
aripioare de pui prajite
omlete
salate multe si diverse

ieri am facut pilaf cu pui ( spinari de pui fierte si apoi dezosate in pilaf am folosit numai supa de carne si carnea fara oase )

azi cred ca fac niste chiftelute de dovlecel ( inca mai dau cu banul daa la tigaie sau in tava la cuptor)

am avut si deserturi in ultima vreme
fructe ( cirese, piersici chiar si un pepene baby care insa nu a fost prea bun )
tiramisu cu piersici
flognarde cu piersici


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator