Ce am gatit azi (16)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 13/04/2008 09:03

Meli am inteles .. oricum trebuie sa fie buna dulceata ata orice culoare ar avea .. abnia astpet sa fac miine dar stiu ca felul asta de dulceata ( cu ingredientul fiert in apa cu otet ) nu tb sa il maninci imediat ci dupa ceve timp .. tb sa stea putin ca sa prinda gust, forta, aroma ...


am asa: 3 rosii verzi verzi pe care le fac Jurcovaneste si 2 pe care la fac dupa bunica ta si din astea o sa si gust .. abia astept sa vina dimineata sa ma arunc in ele ... :D

Tina nici eu nu fac amandine cu toate ca e prajitura vietii mele .. dar eu cite as afce pe toate le-as minca odata -.. mi.as face si in vena dc s.ar putea ... :D

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 13/04/2008 09:17

ce m-ai facut sa rad cu amandinele in vena :P :P :P
abia astept sa vad cum iti iese dulceata :wink:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 15/04/2008 07:08

azi :

orez "inspirat de Mona"


cum nu aveam cuptorul liber a tb sa ma multumesc cu un risotto :P

deci orez , morcovi cuburi fierti si gorgonzola :buuun:
Fişiere ataşate
S6300208.jpg
S6300208.jpg (41.34 KiB) Vizualizat de 3020 ori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 15/04/2008 07:15

si :
pulpa de pui dezosata ( dezosata frumos ... caci ramine intreaga , doar putin crestata la partea spre sold .. insa dupa ce am dezosat gaina auum 2 ani o prapadita de pulpa e parfum de roze 8) ) cu felii de lamiiie "limone confit" in saramura adica :lol: , legata cu ata sau dc nu aveti prinsa cu scobitori si coapte la cuptor ... la final se amninca si lamiile dc va plac sunt ff puternic aromate si evident sarate ..

cu salata verde si castravete ...
Fişiere ataşate
S6300211.jpg
feliia
S6300211.jpg (46.32 KiB) Vizualizat de 3017 ori
S6300210.jpg
pulpa intreaga
S6300210.jpg (39.42 KiB) Vizualizat de 3017 ori
S6300207.jpg
asezate in vas asteptau cuptorul
S6300207.jpg (36.85 KiB) Vizualizat de 3017 ori
S6300206.jpg
asa se leaga
S6300206.jpg (43.91 KiB) Vizualizat de 3017 ori
S6300205.jpg
pulpa dezosata .. dupa cum se vede e "aproape " intreaga . putin franjurita ..
S6300205.jpg (47.09 KiB) Vizualizat de 3017 ori

Avatar utilizator
thea
Bucatar de elita
Mesaje: 2672
Membru din: 08/02/2007 12:04
Localitate: Arad

Mesajde thea » 15/04/2008 08:18

Delicatesssseeeee :buuun: :buuun: :buuun:

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 15/04/2008 08:28

Oau ce bine arata pulpa aceea cu lamaie :buuun: :buuun: :buuun:

eu azi am facut pui cu parmezan si garnitura de paste integrale verzi, am uitat sa fac poza :P :P dar am facut la pui cu piure pentru copii :lol:
Fişiere ataşate
cu garnitura de piue.jpg
cu garnitura de piue.jpg (56.51 KiB) Vizualizat de 2995 ori

Avatar utilizator
LORY
Bucatar de elita
Mesaje: 2231
Membru din: 26/03/2007 03:25
Localitate: Barlad
Contact:

Mesajde LORY » 15/04/2008 10:44

Azi, File de peste cu garnitura de legume
Fişiere ataşate
IMG_0865.JPG
IMG_0865.JPG (37.7 KiB) Vizualizat de 2971 ori
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."


Bucataresele Vesele

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 17/04/2008 05:55

am folosit iar o parte de pancetta ( adica grasime cu carne de pe burta domnului porc )

asa ca ampus cap la cap sfaturiòle voastre si ideea mea asa ca a iesit o minunatie :


- cartofii taiati in 2 si inveliti cu grasimea - dupa cum a zis Cristina ... insa fara unt intre ei
- cartofii mai intii fierti - a spus Mona atunci iar azi a spus sa ii pun la MO asa ca eu copil cuminte am ascultat-o
- ideea mea a fost brinza ..in loc de unt intre cartofi ...

deci o bunatateeeeeeeeeee ... cu salata asortata (verde + rosii +ardei + castraveti ) ..."dai cu caciula dupa ciini" =)) =))
Fişiere ataşate
Immagine 288.jpg
Immagine 288.jpg (38.18 KiB) Vizualizat de 2861 ori

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 17/04/2008 08:40

Vai de mine cum arata pancetta aceea crocanta :buuun: :buuun: :buuun: :buuun: Cris eu arunc cu caciula dupa tine nu dupa caini :P :P


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori