Bulgur SanoVita cca. 250 g,
Apă rece cca. 500 ml,
Sare Hymalya SanoVita 1 linguriță,
Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
Ulei de floarea soarelui presat la rece SanoVita 2-3 linguri,
Ciuperci champignon proaspete cca. 250 g,
Baby porumb marinat cca. 200 g.
Apa rece se pune la fiert împreună cu sarea la foc rapid cca. 10 minute. După ce clocotește, se răstoarnă peste bulgur într-un vas încăpător și se lasă acoperit, până ce se absoarbe tot lichidul.
Între timp ciupercile curățate și feliate se călesc în uleiul de floarea soarelui, la foc mediu, până ce se rumenesc ușor, apoi se asezonează de sare și piper și se lasă la răcorit.
Mini stiuleții de porumb, se taie rondele.
După ce bulgurul a absorbit tot lichidul se amestecă cu ciupercile călite, porumbul marinat, până ce se încoporează toate ingredientele.
Acest preparat se poate servi ca atare, rece sau cald, sau ca și garnitură lângă o friptură savuroasă.
Spor și poftă bună!
Bulgur cu ciuperci si porumb marinat
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Bulgur cu ciuperci si porumb marinat
- Fişiere ataşate
-
- img-2800.jpg (1.43 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2681.jpg (1.43 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2792-crop.jpg (1.16 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2679.jpg (1.39 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2674.jpg (1.21 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2663.jpg (1.41 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2662.jpg (992.34 KiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2661.jpg (1.19 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2660.jpg (1.19 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2654.jpg (1.32 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2652.jpg (611.51 KiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2648.jpg (1.18 MiB) Vizualizat de 2971 ori
-
- img-2795.jpg (1.11 MiB) Vizualizat de 2971 ori
PanaCris
Înapoi la “Sanatate - diete si regimuri alimentare”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori