2 dovlecei
200 g brânză telemea
1 legătură de mărar
4 ouă
4 linguri făină
2 ciuperci mari champignon
piper
1 ou + 2 linguri smântână + 1 linguriţă pastă de tomate pentr
Dovleceii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine.
Se amestecă cu mărarul tocat, brânza rasă fin, ouăle bătute, ciupercile tocate, făina şi piper după gust.
Se omogenizează compoziţia, apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se unge cu oul bătut cu pasta de tomate şi smântâna.
Se coace cam 30 – 40 de minute la foc mic.
Se porţionează când s-a răcit.
Se poate servi ca atare sau cu sos de smântână cu usturoi şi mărar.
Poftă bună!
Budinca de dovlecei cu branza
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 0
- Membru din: 06/11/2015 11:46
Budinca de dovlecei cu branza
- Fişiere ataşate
-
- 656x440-budinca-de-dovlecei-cu-branza-492444.jpg (86.5 KiB) Vizualizat de 2619 ori
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori