Mai, dar eu chiar ca-s toanta rau! Abia acum am vazut ca se poate scrie si aici, direct sub pozele cu pricina!!!!
Nicooo, sa-ti dea Domnul si Fecioara Maria
muuuulta sanatate ca ti-ai facut o mare pomana cu mine si mi-ai facut o bucurie de nedescris!

Si ai mai pus si "legenda" la fiecare poza

; ca altfel, marea majoritate chiar ca nu le recunosteam!!!
Sa le iau pe rind:
Poza 1: facuta din fata de la Telefoane, in directia St cel Mare, pe dreapta se vede "Caragiale"
Poza 2: iesirea din Piata Amzei spre Bulevardul Magheru; in straduta aia era Sinagoga, pe stinga, cind mergeai spre Magheru; nu-mi mai amintesc cum ii zicea cofetariei din Magheru (praktic vis a vis de unde se termina straduta), de pe colt, singura din Bucuresti in care se gasea in copilaria mea
Profiterol!!!??
Poza 3: nu sint sigura, dar ar putea fi cladirea in care era Teatrul Tandarica????!
Poze 4 + 5: nu recunosc
Poza 6: drept in fata, cladirea veche a ASE-ului, cu intrarea in straduta care dadea in St cel Mare si se prelungea dupa aia, spre Pta Dorobanti, cu Str Roma; spre stinga era Bd Ana Ipatescu
Poze 7 + 8 nu as fi recunoscut! dar asa stiu ca in poza 8, in partea singa, era "golfuletul" cu magazinul "Sofia" si un pic mai incolo, spre Pta Dorobanti, Coafura aia sicoasa!
Poza 9 e inconfundabila! Plafarul!
Poza 10 n-as fi recunoscut!
Poza 11: e cumva cladirea din spatele Pietii, pe Beller, in care era Autoservire, Gostat, etc!!?? daca nu, nu stiu
Poza 12: e inconfundabila, intrarea in str G. Calinescu!!! Pe coltul din stinga era "Piine", peste drum, in str Calinescu, imediat dupa colt, o cofetarie la care se gaseau si inainte de Rev prajituri fff bune
Pozele 13 + 14 la fel de inconfundabile, mai ales Telefoanele
Poze 15/16 NU le-as fi recunoscut, mai ce-au mai innoit blocul de la Perla!!!
Poza 17: ptr ca ai scris, am recunoscut... Doamne ce mizerie si haos era pe timpuri in intersectia aia, cu zeci de masini (autobuze)/troleibuze care aveau acolo statii + toata circulatia dinspre Dorobanti/Dacia, spre Magheru, Militari/Dr Taberii; mai exista
magazinul EVA?!!! Si oare nu exista si o statuie la Cosmonautilor?
Pozele 18/19: inconfundabile!!!!
Urmatoarele poze nu le-as mai fi recunoscut (nu stiu unde e Gara Obor

); dar ai surprins minunat atmosfera de septembrie din "piata bucuresteana"!!! In prag de "Ziua Recoltei"!
Vai, vai, vai ce bunatati! Mai ales dupa ce am vazut poza cu gogosile, am coborit in bucatarie (in plina noapte) si am ras o piine cu unt si miere!!!
Nico

! Sper sa ma pot revansa vreodata pentru asa "un cadou" de la Bucuresti!