Bors de iepure

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

carla27carla
Incepator
Mesaje: 148
Membru din: 26/03/2009 08:31
Localitate: cluj napoca,romania

Bors de iepure

Mesajde carla27carla » 27/02/2015 08:40

Ingrediente: 1/2 kg iepure
1 ceapa alba
3 morcovi
1 patrunjel radacina
1/4 telina radacina
1 buc gulie
1 buc dovlecel
200 gr fasole verde
1 ardei gras rosu
1 ardei verde
1/2 brocoli
1 cutie de rosii in bulion
200 ml bors de casa
sare si piper dupa gust
1 legatura leustean verde din congelator
2 albusuri de ou
Mod de preparare:
Se spala carnea de iepure si se pune la fiert intr-o oala cu apa ,cca 4-5 l.Se lasa sa fiarba si se aduna spuma.Se curata si se spala legumele.Se toaca ceapa,ardeiul,morcovii,patrunjelul,telina ,gulia si se adauga in oala la fiert cand carnea este pe jumatate fiarta.Se lasa sa fiarba ,apoi se adauga fasolea verde,dovlecelul taiat felii si brocoli buchetele.Cand sunt fierte toate se adauga sare si piper dupa gust si se adauga conserva de rosii.Se adauga albusul de ou.Se lasa sa dea cateva clocote .Intre timp se fierbe borsul ,apoi se adauga in oala cu ciorba.Se toaca leusteanul marunt si se adauga la final in oala.Se stinge focul si se lasa o jumatate de oara inainte de servire.Se serveste cu ardei iute sau fara si se mai poate servi si cu smantana.
Fişiere ataşate
dscf8184.jpg
dscf8184.jpg (92.06 KiB) Vizualizat de 5016 ori
dscf8188.jpg
dscf8188.jpg (79.22 KiB) Vizualizat de 5016 ori
dscf8190.jpg
dscf8190.jpg (91.02 KiB) Vizualizat de 5016 ori
dscf8195.jpg
dscf8195.jpg (70.33 KiB) Vizualizat de 5016 ori
dscf8198.jpg
dscf8198.jpg (60.93 KiB) Vizualizat de 5016 ori
marcy

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 27/02/2015 08:49

Tare de mult timp nu am mai gatit iepure, iar bors nu am facut niciodata...dar cu siguranta ca trebuie sa fie bun :buuun: In plus este facut cu o marie varietate de legume, ceea ce nu poate decat sa-i dea un gust deosebit =D> =D> =D> :flower: :flower: :flower:

Bafta la concurs :!:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

carla27carla
Incepator
Mesaje: 148
Membru din: 26/03/2009 08:31
Localitate: cluj napoca,romania

Multumesc

Mesajde carla27carla » 27/02/2015 08:54

marcy

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 27/02/2015 11:14

MIKI

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 27/02/2015 11:24


yafa
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4628
Membru din: 12/02/2009 09:26
Contact:

Mesajde yafa » 27/02/2015 01:27

Life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get!

http://www.cuisineetplaisir.wordpress.com

Avatar utilizator
biochimist_la_cratita
Incepator
Mesaje: 71
Membru din: 22/10/2014 08:56
Localitate: Piatra Neamt
Contact:

Mesajde biochimist_la_cratita » 27/02/2015 06:03

Alina
....................................................................
http://bucatarealalaplesneala.blogspot.ro/

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 02/03/2015 09:50


carla27carla
Incepator
Mesaje: 148
Membru din: 26/03/2009 08:31
Localitate: cluj napoca,romania

Multumesc

Mesajde carla27carla » 02/03/2015 10:33

marcy


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 19 vizitatori