:(( ajutorr
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
:(( ajutorr
hello....am 17 ani si 70 de kg la 165...de 2 saptamani ma chinui sa slabesc...exercitii dieta...ma chinui...foarte mult toti apropiatii ma felicita pentru vointa...dar..inafara de burta nu s vede nicio schimbare cat de mica...acum 3 saptamani am vrut sa dau o comanda de niste blugi...dupa tabelul de marimi ma incadram la masura 46 acum...cand am apucat in sfarsit sa dau comanda m-am mai masurat odata si intram la categoria 44...deci...se poate dar nu se vede...mai ales la fata, brate, si picioare nu stiu ce as putea face...vreau sa se vada:((...ma puteti ajuta cu ceva?
Eu am mai incercat si dieta propusa de Dr.Mihaela Bilic(Dieta South Beach),dar ma cam infometam si ,dupa cum bine stii nu trebuie sa privezi corpul de nici un element necesar lui,asa k am renuntat dupa ce am slabit 5 kg(aici am facut gimnastica la greu) si am descoperit metoda WW pe puncte.Orikm decizia iti apartine.Good luck! 

'TILL WE AIN'T STRANGERS ANYMORE
NU INTRA IN PANICA...
buna,in primul rand nu te speria si nu dispera ca nu se vede,ptr ca corpul tau cum ai spus a slabit dar are nevoie de o slabire sanatoasa si usor ,usor.Cu pastilele nu sunt de acord,tot ce ai nevoie e sa mergi mult,chiar alergat, sa ma nanci cu masura in cant mici....mai ales ca vezi ca ai slabit ,continuua la fel si curand o sa se cunoasca mai mult.nu fi nerabdatoare cu tine insusi ca trevbuie sa slbesti sanatos nu poti forta organismul la ceva care pote deveni o problema de sanatate si plus de asta cu cat slabesti mai repede la fel le poti lua.
_iti doresc sa continuui la fel dar nu uita ....sanatos
un pupic si mai vb
paaaaaaaaaaa
_iti doresc sa continuui la fel dar nu uita ....sanatos
un pupic si mai vb
paaaaaaaaaaa