Intr-o tigaie se caleste usturoiul zdrobit cu uleiul de masline pana incepe sa isi degaje aroma. Se adauga smantana. Se tine pe foc potrivit cateva minute sa scada si se adauga branza cu mucegai.
Se amesteca de cateva ori, se adauga putin piper si se lasa inca 5 minute.
Se tine sosul cald pana la servire.
Acest sos merge de minune cu o friptura de pui sau de vita dar merge foarte bine si cu peste.
Eu am servit cu pui la gratar.
Sosul si friptura trebuie sa fie la temperaturi apropiate.
Pofta buna
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDesi este foarte cald afara m-am incumetat intr-o dimineata pe racoare sa fac cateva cornulete, ideale pentru pachet la lucru...
Cornuri cu gemIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii