Mujdei din Usturoi Verde

Complexitate
redusa
Mujdei din Usturoi Verde

Ingrediente

  • -3-4 catei de usturoi uscat
  • -4-5 fire de usturoi verde
  • -4-5 linguri de ulei
  • -2- 3 linguri apa / apa minerala
  • -sare grunjoasa, dupa gust

Mod de preparare

Curatati usturoiul si maruntiti putin usturoiul verde (inclusiv frunzele).
Puneti intr-un blender sau procesor alimentar impreuna cu sarea, apa si uleiul.
Mixati pana la consistenta de pasta.

Transferati intr-un bol si inglobati atata apa cat sa ajungeti la consistenta dorita sau cat de usturoiat vreti sa fie mujdeiul. Omogenizati bine.

Pastrati mujdeiul acoperind bolul cu o folie alimentara pana la servire (indiferent de cat timp trece de la prepararea mujdeiului pana la servire, acoperiti bolul in care se pastreaza mujdeiul cu o folie pentru a nu se oxida; oxidarea mujdeiului schimba gustul acestuia).

Serviti cu legume, peste si preparate din peste, carne pregatita la cuptor sau la gratar, etc.
Daca nu aveti blender sau procesor puteti prepara mujdeiul folosind un mojar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Cozonac evantai cu scortisoara
Bucataras.RO

Cozonac evantai cu scortisoara

Un cozonacel tare aratos, pentru care nu e nevoie de cutit ca sa il feliati, cozonacelul evantai cu siguranta va fi vedeta...

Cozonac evantai cu scortisoara
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!