Ciolan de porc la Multicooker

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
redusa
Ciolan de porc la Multicooker

Ingrediente

  • Ciolan de porc cu os 1 bucată cca. 1200 g,
  • Pentru uns:
  • Dulceață de prune picantă 1 lingură,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Cimbru măcinat ½ linguriță,
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
  • Boabe de ienupăr 4 – bucăți,
  • Chimen semințe 1 /2 linguriță,
  • Boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • Bere neagră cca. 330 ml.

Mod de preparare

În primul rând ne ocupăm de marinată.
Se amestecă într-un vas uleiul de măsline, sarea, piperul, boiaua, dulceața picante de prune, semințele de chimen, boabele de ienupăr și cimbrul până ce se omogenizează ingredientele.
Ciolanul se spală apoi se tamponează și se unge cu marinata pe toate părțile. Apoi se așază în vasul aparatului de gătit Multicoocker, se programează aparatul la programul FRY pentru cca. 30 minute la 180 grade cu capacul deschis, rotindu-se din când în când. După ce s-a rumenit pe toate părțile se adaugă berea și se lasă la gătit, pe programul Bake încă cca. 60 minute la 150 grade, cu capacul închis.
Ciolanul se servește cu garnitura preferată (varză, cartofi, pâine, salate, murături etc) în cazul nostru cu găluște din pâine stil nemțesc.
Spor și poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Fanta
2
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola