Se pun crevetii la marinat in putin ulei de masline si 3-4 catei de usturoi zdrobiti si se lasa in frigider pentru 1/2 ora (sau mai mult). Se pune gratarul la incins si se pun crevetii pe gratar pentru 2-3 minute pe fiecare parte. Crevetii folositi de mine au fost mai mici si i-am tinut doar 2 minute/parte.
Se pregateste sosul din iaurt din cele 3-4 linguri de ulei de masline, sucul de lamaie si putina sare/piper. Cind crevetii sint gata (punem deoparte citiva pentru garnisire la sfirsit) se scot coditele si se taie marunt. Taiem marunt si somonul afumat. Salata se taie si ea in bucati mai mici.
Se amesteca salata taiata cu somonul afumat, crevetii si deasupra se toarna sosul de iaurt. Se amesteca cu grija si se orneaza deaspupra cu crevetii pusi deoparte si citeva felii de lamaie.
Pofta Buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCel mai bun prieten al cafelei...de departe ! Iar daca n-aveti un slow cooker Crock-Pot, merge lejer si-ntr-un cuptor.
Banana Bread la slow cooker Crock-PotCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii