Salata Tabouleh este o salata traditionala in Orientul Mijlociu si se realizeaza dintr-o varietate de legume proaspete, ulei de masline si condimente.
Spalam graul bulgur cu apa si il scurgem. Stoarcem zeama de la cele 2 lamai, punem graul bulgur intr-un castron mare si adaugam zeama de la lamai. Lasam graul la inmuiat circa 45 de minute sau pina se absoarbe toata zeama de lamaie.
Tocam celelalte ingrediente si le adaugam peste graul bulgur. Amestecam bine si mai adaugam suc de lamaie sau sare.
Putem sa adaugam si morcovi, castraveti, salata, ardei gras.
De asemenea putem sa inlocuim graul bulgur cu cuos cous sau cu conopida sau brocoli.
Depinde de gust si de imaginatia fiecaruia.
Trebuie sa recunosc ca este una dintre salatele mele preferate. Servita cu humus (crema de naut) este o combinatie irezistibila.
Pofta Buna!
Cu humus si lipie arabeasca (mie imi place cel mai multlipia Markouk
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste o super reteta, o super gustare, super de luat si la pachet. Reteta este aLauricei, fata aia de ma innebuneste cu...
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii