Cat timp fierbe orezul si mazarea (separate), ne ocupam de celelalte ingrediente (cascaval, sunca, ton).
Intr-un castron destul de larg punem cascavalul si sunca taiate cuburi, conserva de ton si amestecam usor. Punem mazarea fiarta (si racorita), orezul scurs si amestecam usor.
Potrivim gustul cu sare si piper.
Maioneza o puteti adauga in salata sau o puteti servi pe portii individuale.
Sa aveti pofta!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMa laud de nu stiu cand ca fac o baclava. Buuuun. Scot pachetul de foi din congelator si il las la dezghetat. Cand il desfac...
Melci cu nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii