Treceti sub jet de apa rece caperele si lasati la scurs.
Taiati castraveciorii cubulete marunte si puneti-i la scurs.
Taiati cubulete ouale si cartofii, curatati de coaja.
Separat, amestecati maioneza, smantana si pudra curry.
Omogenizati sosul cu ouale, cartofii, castraveciorii si caperele.
Potriviti de sare si piper, dupa gust.
Serviti, cel mai bine, pe felii de paine de secara.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceastă rețetă de plăcinte este foarte simplă și aluatul se poate folosi atât de plăcinte sărate, cât și...
Placinte cu Pui si SalsaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii