Treceti sub jet de apa rece caperele si lasati la scurs.
Taiati castraveciorii cubulete marunte si puneti-i la scurs.
Taiati cubulete ouale si cartofii, curatati de coaja.
Separat, amestecati maioneza, smantana si pudra curry.
Omogenizati sosul cu ouale, cartofii, castraveciorii si caperele.
Potriviti de sare si piper, dupa gust.
Serviti, cel mai bine, pe felii de paine de secara.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorVin cu drag si bucurie la voi sa va aduc o tarta minunata, delicioasa, cu umplutura de mar si scortisoara, cu o aroma pur si...
Desert tarta rustica cu mere, scortisoara si vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii