Fierbem orezul in apa clocotita cu sare, timp de 15min.(nu trebuie fiert ca la pilaf). Il rasturnam intr-o strecuratoare, il trecem sub jet de apa rece si-l lasam la scurs.
Intr-o tigaie punem uleiul si calim putin dovleceii (4-5 min), trebuie sa ramana putin mai tari. Punem sare si piper pe ei in timp ce sunt pe foc.
Scurgem tonul de ulei, sau apa, daca este in suc propriu.
Intr-un vas punem orezul scurs, morcovi, tonul, maslinele taiate, dovleceii caliti, maioneza, zeama de lamiae, busuioc , oregano, potrivim de sare si piper.
Omogenizam bine si dam la rece pentru 30min.
Poate fi un fel unic de mancare, sau poate fii un aperitiv excelent.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii