Se fierbe oul tare. Intre timp se toaca marunt rosia si maslinele precum si patrunjelul. Se amesteca cu putin ulei si putin suc de lamaie, sare si se pune deoparte. Oul fiert se raceste, se toaca marunt de tot si se amesteca cu branza, sare, piper, patrunjel tocat, putin ulei si suc de lamaie. Se prajeste o felie de paine.
Crema de branza se pune peste painea prajita si deasupra se presara rosia cu masline. Se decoreaza cu peste si patrunjel
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorHabar nu am cum sa denumesc acest dulce...se prepara foarte rapid si e fantastic pentru micul dejun sau cand simtim nevoia de...
Dulce super rapidCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii