Se pune apa la fiert intr-o cratita si cind incepe sa fiarba se toarna orezul, putina sare si se lasa sa fiarba circa 10-15 minute (depinde de orez). Cind orezul este fiert, se strecoara, se pune intr-un castron si se lasa sa se raceasca.
Rosiile se spala si se taie cubulete. Tonul se scoate din cutie si se scurge de uleiul in exces. Castraveciorii se taie cubulete, brinza la fel iar maslinele sa taie felii (daca sint intregi). Se pun toate ingredientele peste orez, se adauga putina sare, busuiocul taiat si se amesteca totul cu 1-2 linguri de ulei de masline.
Pofta Buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSotului meu pot sa ii dau zilnic hribi, pentru ca ii plac enorm si asa sigur nu ar mai manca nici carne. Zilele acestea am...
Paste cu hribi si sos albCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii