Conopida se fierbe. Dupa ce a fiert se scurge bine, se taie buchetele micute si se lasa la racit.
Ceapa se taie julien, usturoiul rondele subtiri si se amesteca cu patrunjelul taiat marunt. Cand s-a racit conopida se adauga si ea. Se adauga si mararul taiat fin si se amesteca bine toate ingredientele.
Se condimenteaza cu sare si vegeta dupa care se adauga uleiul. Sarea si vegeta se pun dupa gust!!!!!
La final se adauga otetul, bineinteles dupa gustul fiecaruia.
Se serveste dupa preferinta fiecaruia. Eu am servit langa macrou prajit.
Pofta buna!!!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaSaraturile sunt preferatele mele si nu refuz niciodata o tarta sarata sau picanta. Chiar si in afara concursului, nu am...
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii