Puneti ceapa intr-un vas sau bol termorezistent si turnati peste ea apa clocotita cat sa o acopere. Lasati 15 min in asteptare, apoi scurgeti si spalati sub jet de apa rece. Lasati la scurs.
Amestecati-o cu sucul de lamaie si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Dati la frigider pentru cel putin 3 ore inainte de servire.
Se poate folosi, in special langa preparatele la gratar sau ca salata langa mititei, hamburger ori supa de fasole boabe sau cartofi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaVazusem acu ceva timp niste perisoare la Miha, nu mai stiam daca erau cu sos alb sau rosu dar eu aveam o pofta nebuna sa...
Perisoare de pui in sos de rosii cu busuiocIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii