Legumele se spală foarte bine sub jet de apă rece, după care se șterg ușor cu un prosop absorbant.
Le curățăm și le tocăm după preferință.
Se curăță cepele de foi, se toacă mărunt și se freacă cu un praf de sare și o lingură de ulei (își lasă iuțeala și se înmoaie). Se continuă cu celelalte legume, inclusiv măslinele.
Cașcavalul se rade fin.
Le amestecăm pe toate într-o salatieră.
Ornăm cu bucățele de somon (felii de lămâie) și servim.
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Poftă bună!
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Puteți îmbunătăți salata după preferință (cu ouă fierte, paste, sosuri, dresinguri, frunze de salată verde, ardei gras verde / galben, verdeață etc.).
Recunosc că sun fan varză în orice variantă, crudă, călită, preparată, dulce sau acră;) A venit momentul să probez...
Varză călită în vas ZepterCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii