Legumele se spală foarte bine sub jet de apă rece, după care se șterg ușor cu un prosop absorbant.
Le curățăm și le tocăm după preferință.
Se curăță cepele de foi, se toacă mărunt și se freacă cu un praf de sare și o lingură de ulei (își lasă iuțeala și se înmoaie). Se continuă cu celelalte legume, inclusiv măslinele.
Cașcavalul se rade fin.
Le amestecăm pe toate într-o salatieră.
Ornăm cu bucățele de somon (felii de lămâie) și servim.
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Poftă bună!
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Puteți îmbunătăți salata după preferință (cu ouă fierte, paste, sosuri, dresinguri, frunze de salată verde, ardei gras verde / galben, verdeață etc.).
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor,,Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale,, Am primit cu drag...
Hamburger DelikatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii