Carnea de pui se bate bine si se trece prin ou si pesmet de doua ori. Se prajesc in ulei. (Alternativa e sa se fiarba pieptul de pui in apa cu sare, dupa care se lasa la racit si se taie fasii - eu am preferat prima varianta cu snitele crocante).
Rosiile, castravetii, maslinele, tulpina de telina se taie feliute. Morcovii se taie bastonase, snitelele se taie feliute.
Se amesteca toate, se condimenteaza cu sare, ulei, otet si se aseaza in farfurie. Se rade un pic de cascaval deasupra. Eu am pregatit si a doua varianta cu un dressing facut cu iaurt si maioneza, amandoua sunt delicioase si perfecte pentru un pranz de vara racoros si gustos.
Si cum in ziua de luni nu am timp sa petrec cu voi aceasta frumoasa aniversare, mi-am permis sa anticipez putin, macar sa va...
Tort aniversar 2 ani de bucatarasCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii