Fierbem sau coacem la aburi cartofii, ceapa intreaga (doar curata de coaja) si dovleacul
intr-un castron amestecam cartofii cu dovleacul, adaugam sunculita prajita intr-o tigaie fara ulei sau alta grasime, brinza rasa mare sau taiata cuburi mici, sarea de Cervia si patrunjelul si rozmarinul tocat marunt impreuna cu ceapa deja coapta
amestecam pina cind o parte din cartofi si dovleac se vor strivi ca o crema si o parte vor ramine cuburi
- intinzi o foaie sa zicem cit tava din aluatul 1 peste care ungi cu mina sau cu o lingura aluatul 2, rulezi ca o rulada totul si apoi rasucesti in spiarala ca sa iti incapa intr. Un castron si pui totul la rece minim 30 minute.
- adaugam umplutura
- acoperim totul cu cealalta foaie de aluat
- coacem totul la cuptor la 180-200 °C in cuptorul deja incalzit pina cind placinta devine aurie
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTa-taamm! Am ajuns in sfarsit la reteta cu numarul 1000! Yupiiii! :))) A fost greu pana aici dar de acum incolo si mai greu!...
Desert tort cu crema de castane si crema de portocale - reteta nr. 1000Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii