Pizzette Brocoli (Brocoli Di Rapa) si Carnati

Postat pe: 29-05-2013
(0)

Ingrediente

Pentru 12 pizzette:
Aluat:
500 g faina
12 g drojdie
250 ml apa calda
1 lingura ulei
jumatate lingurita sare
Umplutura:
500 g brocoli di rapa
2 carnati
12 rosii mici
200 g cascaval (scamorza, provola afumata)
1 catel usturoi
sare
ulei

Mod de preparare

Se pune faina intr-un castron se adauga drojdia dizolvata in apa se amesteca un pic dupa care se adauga sarea si uleiul. Se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut 2 ore acoperit cu folie de plastic.

Cand a crescut se imparte in 12 bucati care se intind si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au prajit se pun pe hartie sa se scurga de ulei.

Umplutura se pregateste in acest mod: se curata brocoli si se oparesc un pic in apa fierbinte cu sare, se scurg si pun intr-o farfurie. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei, catelul de usturoi zdrobit un pic si bucatele de carnat fara piele. Se prajeste un pic carnatul si se adauga brocoli. Se mai coc 5 minute impreuna si se pune sare.

Cand pizzetele sunt gata se pune deasupra condimentul cu brocoli, feliute de rosii si feliute de cascaval. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 200 grade pt 5 min.

Sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizzette Brocoli (Brocoli Di Rapa) si Carnati" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizzette Brocoli (Brocoli Di Rapa) si Carnati