Deci, aluatul de paine facut ceva mai moale decat in mod normal, se intinde intr-o foaie foarte subtire. La pizza asta vegetariana, e bine sa fie crusta destul de subtire. Se unge cu sosul de pesto si se aplica apoi deasupra celelalte ingrediente, toate feliate.
Se acopera cu telemea faramitata si se da la cuptor la foc mare. Eu am avut cuptorul la 390 f (aprox 200 c). Se tine acolo pana prinde o crusta usor maronie.
Daca fundul tavii in care coaceti este cu gauri, tava nu se unge cu ulei, daca este cu fundul normal, atunci trebuie unsa cu un strop de ulei pentru a preveni lipirea aluatului de tava.
Se feliaza pizza coapta, se serveste dupa dorinta, simpla sau alaturi de pasta si un pahar de vin bun
Reteta de sos pesto
Pentru concursul "De la bucatar la justitiar" va prezint o mancare tare buna, pe care cred ca nici domnul Godina nu...
Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaligutaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii