Pizza cu Pancetta si Wurstel

Complexitate
redusa
Pizza cu Pancetta si Wurstel

Ingrediente

  • -250g faina
  • -cca 110ml apa apa
  • -20g drojdie
  • -1 lingurita sare
  • -2 lingurite zahar
  • -3 lingura ulei de masline
  • -6 linguri sos tomat
  • -170g pancetta afumata/ sunculita
  • -4 wurstel de pui si curcan/ cremvusti de pui
  • -125 g mozzarella
  • -1 rosie
  • -bususioc uscat
  • -oregano uscat

Mod de preparare

Intr-un bol punem faina cu zaharul, sarea si 1 lingura de ulei de masline. Drojdia se dizolva in cei cca 110ml apa si se pune peste faina si restul.

Se framanta bine, iar aluatul rezultat, se lasa la crescut pt 1h30.

Dupa ce aluatul si-a dublat marimea, se ia din bol si se pune pe o hartie de copt (care a fost taiata dupa marimea tavii). Se intinde aluatul, asa incat sa aiba intre 0. 5 cm si 1cm, grosime.
Intins, se pune in tava cu tot cu hartie. Peste aluat punem cele 6 linguri de sos tomat, cele 2 linguri de ulei de masline, oregano uscat si busuioc uscat.

Se da tava la cuptor, pt 10 minute (cuptorul trebuie sa fie preincalzit).

Cat sta aluatul, in cuptor, se pot taia pancetta, wurstelii, mozzarella si rosia, bucatele.

Dupa cele 10 minute, se scoate tava din cuptor, iar peste aluat se pun bucatile de pancetta afumata si bucatile de wurstel.

Peste se pun bucatile de mozzarella, iar peste mozzarella se pun bucatile de rosii.

Tava se da la cuptor, pt inca, cca 10 minute.

Dupa ce se scoate tava din cuptor, se mai pot pune oregano si busuioc.

Pofta mare!
Se lasa putin, la racit, inainte de a se servi!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)
Bucataras.RO

Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)

Iata ca a venit si toamna. Chiar daca afara ploua, tot are si toamna farmecul ei, daca ne gandim ca se apropie sarbatorile....

Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola