Pizza cu Muschiulet Afumat si Crenvusti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pizza cu Muschiulet Afumat si Crenvusti

Ingrediente

  • 500 gr faina alba
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 300 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • ketchup univer
  • muschiulet file 200 gr
  • 4 crenvusti
  • 1 ardei gras verde
  • 150 gr masline negre
  • 2 rosii
  • branza gouda rasa
  • bulion de rosii 100 ml
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Intr-un vas punem faina alba, facem o adancitura si punem drojdia maruntita, o lingurita de zahar si una de sare si apa calduta 100 ml si lasam sa se dizolve drojdia. Apoi amestecam cu faina si cu restul de apa, 2 linguri de ulei de masline, pana obtinem un aluat elastic. Lasam la dospit la loc cald, vasul acoperit cu un prosop.

Pana dospeste aluatul pregatim umplutura. Se face un sos din bulion de rosii, ketchup univer, sare, piper si oregano. Se taie felii muschiuletul, crenvustii se taie rondele, ardeiul gras se taie rondele si rosiile felii. Maslinele se taie felii.

Cand aluatul si a dublat volumul se intinde, se unge tava de pizza cu ulei si se pune aluatul. Se unge aluatul cu sosul de rosii si ketchup apoi se aseaza peste muschiuletul feliat, crenvustii, ardeiul gras, rosiile si maslinele. Se presara cu branza gouda rasa si se da la cuptorul incalzit circa 30 minute. Se scoate cand e gata se taie felii si se serveste calda cu ketchup sau fara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Biscuiti de la Bunica
2
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
4
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Cozonac cu carne in foi de varza murata
5
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Parteneri
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan
Bucataras.RO

Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan

Saraturile sunt preferatele mele si nu refuz niciodata o tarta sarata sau picanta. Chiar si in afara concursului, nu am...

Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola