Ingrediente

o bagheta fara coaja si taiata in jumatate pe lungime
Ulei de masline
Sos de pizza
175g mozzarella rasa sau branza Monterey Jack
4 ciuperci proaspete feliate
1 ceasca de ceapa tocata
110g masline negre din conserva
feliate
225g carnaciori italienesti taiati in bucati de marimea unei linguri
50g carnaciori pepperoni feliati

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Daca bagheta este prea lunga pt cuptor, taiati-o astfel incat sa se potriveasca. Puneti painea pe polita de jos si ungeti-o cu ulei. Presarati deasupra sos, branza si celelalte ingrediente.

Lasati-o sa se coaca 15-20 min la 205 grade c sau pana cand branza se topeste si se rumeneste usor.
Pentru Pizza fara carne, inlocuiti carnaciorii cu miez de anghinare, ardei grasi si alte legume.

- Cuptor cu Convectie, cu Sau Fara Halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza cu Bagheta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza cu Bagheta